Borac: Nismo se dvoumili oko Kosanovića

Izvor: B92, 30.Apr.2016, 23:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borac: Nismo se dvoumili oko Kosanovića

Milorad Kosanović se ponovo vratio u Borac gde je pre samo nekoliko meseci ostvario zapažene rezultate kako u Kupu, tako i prvenstvu.

Sportski direktor Borca, Slobodan Ilić nije krio zadovoljstvo posle postignutog dogovora sa iskusnim i proverenim trenerom.

"Borac i dalje ima ambicije kada je u pitanju visok plasman i zbog toga se nismo dvoumili oko izbora novog šefa stručnog štaba“", rekao je Ilić za Glas zapadne Srbije.

Sportski direktor Čačana >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dodao je da očekuje seriju dobrih rezultata u preostalih pet kola.

"„Uspesi koje je Kosanović ostvario u finišu protekle jeseni dobro su poznati, naročito istorijska pobeda nad Crvenom Zvezdom u Kupu"“, istakao je Ilić i zahvalio se novosadskom stručnjaku na odluci da ponovo preuzme tim.

Izuzetno važan ispit očekuje Čačane, već, u utorak kada na stadionu kraj Morave gostuje Radnički iz Niša.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Borac: Nije bilo dileme

Izvor: N1 televizija, 01.Maj.2016, 10:07

Milorad Kosanović se ponovo vratio u Borac gde je pre samo nekoliko meseci ostvario zapažene rezultate kako u Kupu, tako i prvenstvu...„Uspesi koje je Kosanović ostvario u finišu protekle jeseni dobro su poznati, naročito istorijska pobeda nad Crvenom Zvezdom u Kupu"“, istakao je sportski direktor...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.