Bonući progovorio o razlogu odlaska, evo šta će se desiti ako mu navijači Juventusa budu zviždali!

Izvor: Sportske.net, 22.Jul.2017, 10:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bonući progovorio o razlogu odlaska, evo šta će se desiti ako mu navijači Juventusa budu zviždali!

Dosta se spekulisali, konačno se oglasio. Zbog čega je došlo do jednog od najšokantnijih transfera u novijoj istoriji Serije A?

Leo Bonući je igrač Milana, tog dana svet je bio šokiran, iako se prošlog leta spekulisalo da će otići u Englesku, niko nije očekivao da se posle šest titula sa Juventusom preseli u redove rivala.

U Juventusu su ćutali, mediji navodili razloge zbog kojih je morao da ode, pre svega sukob sa Alegrijem, ali i navodne priče da je fizički >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << napao Dibalu na poluvremenu u finalu u Kardifu.



"Došlo je vreme za promenu, u Juventusu sam postao lider, važan igrač. Ali to sa Portom, sukob sa Alegrijem je samo bilo finale, i pre toga je bilo problema
", rekao je Alegri.



"Ja sam čovek koji sve kaže u lice",
dodao je novi kapiten Milana koji se pismom oprostio od navijača, ali trenera nije pomenuo.

"Nisam izdajnik, ni plaćenik, dao sam Juventusu mnogo, dobio od Juventusa mnogo, ali to je prošlost, gladniji sam nego ikad, ovo je i za mene rizik, ali pokazaću koliko vredim", dodaje Bonući.

Mnoge zanima kako će ga navijači dočekati.



"Nisam zaslužio ni uvrede, ni zvižduke, ostavio sam trag u Juventusu, uvek sam se borio do poslednjeg daha za klub"
, dodao je Bonući koji je neke mečeve kada je bio povređen ili suspendovan, gledao sa tribine sa najvatrenijim navijačima.



"Ali i ako me budu vređali i ako mi budu zviždali, nema problema, to će me samo još više motivisati"
, zaključio je Bonući.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.