Bomba Modrića donela spas u Granadi (VIDEO)

Izvor: Mondo, 07.Feb.2016, 23:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Bomba" Modrića donela spas u Granadi (VIDEO)

Real se mučio protiv Granade, ali na kraju upisao tri boda i ostao u borbi za titulu protiv vodeće Barselone i drugoplasiranog Atletika iz Madrida.

Foto: AP Photo/ Francisco Seco

Real se izvukao!

Jedva je "kraljevski" klub uspeo da opravda ulogu velikog favorita i da pobedi u Granadi - 2:1 (1:0). Mučio se najtrofejniji klub Evrope, a spas mu je doneo Luka Modrić, golom pet minuta pre kraja.

Madriđani za gradskim rivalom sada zaostaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << bod, dok im Barselona beži četiri, ali Katalonci imaju utakmicu manje.

Real je u Granadu stigao sa pitanje kojom će razlikom pobediti "davljenika". Sandovalov tim se bori za opstanak i sa pretposlednje pozicije dočekao Kristijana Ronalda i družinu kojoj je cilj da na Santjago Bernabeu vrati titulu prvaka.

Karim Benzema je 30. minutu doveo goste u vođstvo, pošto su prethondo on i saigrači lepo izigrali komplentu odbranu Granade. Loptu koju je Danile Karvalah poslao prema Francuzu, Benzema je bez ikakvih problema, potpuno sam u srcu kaznenog prostora, smestio u mrežu.

Šok je usledio tačno pola sata kasnije, odnosno sat vremena od početka susreta. Jusef El Arabi je posle kontre Granade bi brži od Kejlora Navasa, lepo je prebacio loptu preko golmana Reala i izjednačio.

Kada se već činilo da nema spasa za Real, sevnula je desnica Luke Modrića i udarac sa 25 metara bio je neuhvaljiv za čuvara mreže domaće ekipe Andresa Fernandeza.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.