Bomba! Juve dovodi vezistu Čelsija, ali ne Matića!

Izvor: Sportske.net, 12.Avg.2016, 09:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bomba! Juve dovodi vezistu Čelsija, ali ne Matića!

Izgleda da se nešto valja iza brda, italijanski šampion razmišlja, Čelsi nema ništa protiv!

Sesk Fabregas nije po ukusu Antonija Kontea. Novi menadžer će izgleda forsirati formaciju 4-2-3-1, sa dva zadnja vezna igrača, u pitanju su Matić i Kante i za Španca nema mesta.

Italijanski mediji tvrde da bi "Plavci" pristali na ponudu od 40 miliona evra i pustili Fabregasa.

Pitanje je šta će Juventus učiniti, njihova meta je bio Matić koji nije na prodaju, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << izgleda da PSŽ ne želi da se odrekne Matuidija.

Sa Zenitom nema dogovora oko Vitsela, verovatnije je da Belgijanac ostane još sezonu u Rusiji, a onda se kao slobodan igrač preseli u Juventus.

Ali, posle povrede Markisija, i odlaska Pogbe, potreban je još jedan vezni fudbaler.

Stigao je Pjanić koji će biti glavni ideolog na sredini terena, pa je pitanje koliko je "Bjankonerima" potreban Fabregas.

Uz to, njegova zarada je oko 7 miliona evra po sezoni što je u granicama onoga što Juventus može maksimalno da plati, ali kako rekosmo, Alegri traži drugi tip igrača.

Svejedno, deluje primamljivo, Španac ima mnogo iskustva, mogao bi da igra na više pozicija u timu, ostaje da vidimo kako će se čitava priča rasplesti. Italijani nemaju mnogo opcija, pominje se i Kovačić iz Reala, ali to bi bilo iznuđeno rešenje...

Slede dani odluke...

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Ovo je razlog zbog koga Konte ne želi da proda Matića!

Izvor: Sportske.net, 12.Avg.2016

Otkriveno šta se dešavalo poslednjih dana, sada je definitivno jasno da Srbin ostaje među "Plavcima"...Čelsi je juče pokušao poslednji put da kupi Rađu Naingolana iz Rome...U večni grad je otišla ponuda od 40 miliona evra za Belgijanca, koga Konte smatra za ključ na sredini terena, kada su...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.