Bogdanović: Nismo ovde samo zbog finala

Izvor: MVP.rs, 20.Maj.2017, 00:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bogdanović: Nismo ovde samo zbog finala

Srpski bek je dao svoje viđenje prvog polufinalnog duela.

Bogdan Bogdanović nije bio na nivou iz četvrtfinala Evrolige, ali je svejedno imao dovoljno veliki doprinos u pobedi Fenerbahčea nad Real Madridom. Ubacio je 12 poena i bio je mirne ruke u situacijama kada su ga Kraljevi slali na liniju za slobodna bacanja u nadi da će preokrenuti.

Reprezentativac Srbije je posle utakmice za medije izneo svoje utiske:

"Neverovatan je uspeh je što smo >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << opet u finalu Evrolige. Ali hej, nismo ovde došli samo da bi igrali finale znate.", rekao je Bogdanović i potom dodao:

"Igrali smo sjajnu odbranu i igrali smo kako smo želeli. To je ono što nam je dalo dodatno samopouzdanje u napadu. Oni su imali puno izgubljenih lopti. Više nego asistencija, što je bilo mnogo bitno."

U finalnoj utakmici, Fenerbahče će se sastati sa Olimpijakosom. Bogdanović je gledao prvi polufinalni duel i video je još jednu sjajnu partiju Vasilisa Spanulisa:

"Vasilis Spanulis je najveći igrač u istoriji Evrolige. Mnogo puta u prošlosti je uradio ono što je uradio danas. On živi za te trenutke. I Olimpijakos je generalno veoma težak protivnik. Mada, nismo baš mislili na finale. Do sad. Sada ćemo početi da pravimo planove."

Zatim je imao i poruku za igrača Reala, Luku Dončića, koji je odigrao veoma loše:

"I ja sam igrao veoma loše na svom prvom Fajnal foru. Rekao sam mu da ne brine. On je veoma dobar igrač i isto neverovatan talenat i karakter. Mlad je i igraće još dosta završnih turnira.", zaključio je Bogdan Bogdanović.

(foto: Euroleague)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.