Bogdanović: I Amerikanci bi se uplašili od Jugoslavije

Izvor: N1 televizija, 25.Sep.2016, 12:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bogdanović: I Amerikanci bi se uplašili od Jugoslavije

Košarkaš Fenerbahčea Bogdan Bogdanović smatra da bi reprezentacija sastavljena od igrača iz bivše Jugoslavije mogla ravnopravno da se suprostavi selekciji SAD.

Srbija je u finalu Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru ubedljivo poražena od NBA profesionalaca.

"U našoj regiji ima puno NBA igrača koji bi možda imali kvalitet da dobiju Amerikance. Amerikanaca ima više od 300 miliona, ali mi smo talentovaniji. Razmišljam kao košarkaš kada kažem da bih voleo
>> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << />
da vidim reprezentaciju sa Dragićem, drugim Bogdanovićem, Hezonjom, Šarićem, Teletovićem, Nurkićem, Pekovićem, Teodosićem, Jokićem...", rekao je Bogdanović za "Jutarnji list".

Srpski reprezentativac napominje da bi bilo lepo da najbolji košarkaši sa prostora bivše države odigraju bar prijateljski meč protiv Amerikanaca.

"Uplašiš se kad ih vidiš na terenu, 12 NBA-ovaca! Ne verujem da će se to ikada dogoditi, ali generalno će valjda doći i odlučivati neki pametniji ljudi", istakao je Bogdanović i naglasio da ne oseća ekstra motivaciju kada igram protiv Hrvatske.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Bogdanović: I Džejms i Kari bi se uplašili Jugoslavije

Izvor: N1 televizija, 25.Sep.2016

Košarkaš Fenerbahčea Bogdan Bogdanović smatra da bi reprezentacija sastavljena od igrača iz bivše Jugoslavije mogla ravnopravno da se suprostavi selekciji SAD...Srbija je u finalu Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru ubedljivo poražena od NBA profesionalaca..."U našoj regiji ima puno NBA igrača...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.