Bogdan sa Hrvatima o ex-Yu reprezentaciji - I Ameri bi se plašili ove ekipe!

Izvor: Sportske.net, 25.Sep.2016, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bogdan sa Hrvatima o ''ex-Yu reprezentaciji'' - I Ameri bi se plašili ove ekipe!

Srpski reprezentativac ovih dana boravi u Zadru, na tamošnjem turniru, sa svojim Fenerbahčeom, a hrvatski novinari iskoristili su priliku za zanimljiv razgovor sa Bogdanom.

Dolazak Bogdana Bogdanovića u Zadar privukao je veliku pažnju hrvatskih medija, pogotovo ako se ima u vidu da je upravo on bio jedan od najzaslužnijih što je reprezentacija Hrvatske nedavno zaustavljena u četvrtfinalu Olimpijskih igara.

Na temu reprezentacije Bogdan je za ''Jutarnji list'' >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << govorio i ovoga puta, ali pod pretpostavkom da nije došlo do raspada bivše Jugoslavije i da bi i danas mogla da se napravi selekcija od igrača sa tih prostora.

Bogdan je otkrio koga bi video u tom moćnom timu, uveren da bi se i Amerikanci plašili takve ekipe.



"U našoj regiji ima puno NBA igrača koji bi možda imali kvalitet da dobiju Amerikance. Amerikanaca ima više od 300 miliona, ali mi smo talentovaniji. Razmišljam kao košarkaš kada kažem da bih voleo da vidim reprezentaciju sa Dragićem, drugim Bogdanovićem, Hezonjom, Šarićem, Teletovićem, Nurkićem, Pekovićem, Teodosićem, Jokićem...",
objasnio je Bogdan.

On žali što do jednog takvog duela na Olimpijskim igrama ne može da dođe na najvećim takmičenjima, ali bi voleo da se organizuje jedna prijateljska utakmica SAD vs ''ex-Yu''.



"I Džejms i Kari bi se upšalili. Uplašiš se kad ih vidiš na terenu, 12 NBA-ovaca! Ne verujem da će se to ikada dogoditi, ali generalno će valjda doći i odlučivati neki pametniji ljudi",
zaključio je Bogdan.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.