Bodiroga čeka Đilasov odlazak

Izvor: Kurir, 02.Avg.2014, 07:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bodiroga čeka Đilasov odlazak

Ostanak predsednika Košarkaškog saveza Srbije Dragana Đilasa na toj funkciji zavisi od rezultata naše reprezentacije na SP u Španiji, koje počinje za nešto manje od mesec dana.

Iako se pre dva dana pojavila informacija da je skoro gotova stvar da će Dejan Bodiroga, sadašnji potpredsednik KSS, zameniti Đilasa, to nije izvesno.

- Niko nije u Savezu pričao o tome. U slučaju da reprezentacija Srbije ostvari dobar rezultat u Španiji, a to je plasman >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u četvrtfinale ili polufinale, gotovo je izvesno da će Đilas ostati do kraja svog mandata, koji ističe sledeće godine u aprilu. U suprotnom, moguće su promene već na jesen - kazao je izvor blizak KSS i nastavio:

- Dejan jeste u grupi ljudi koji bi mogli da zamene Đilasa, ali on sam nije doneo konačnu odluku. Čak se spominje da se u trku za prvog čoveka uključi još neki kandidat - kazao je izvor iz KSS.

Poslednjih meseci su se kao mogući kandidati za prvog čoveka Saveza spominjali Nebojša Čović i direktor Instituta „Dedinje“ Boško Đukanović.

(M. N.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.