Bod Lionu u Bastiji, Biševac igrač utakmice

Izvor: Blic, 23.Nov.2014, 00:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bod Lionu u Bastiji, Biševac igrač utakmice

Fudbaleri Olimpika iz Liona osvojili su bod na gostovanju Bastiji - 0:0.

Ekipa sa Žerlana tako je nastavila niz utakmica bez poraza, a srpski reprezentativac Milan Biševac proglašen je za igrača utakmice i to drugu utakmicu zaredom.

Napadači Liona na teškom terenu nisu uspeli da postignu gol, prvi put posle deset utakmica, ali je odbrana donela bod koji najtrofejniji francuski klub u ovom milenijumu zadržava u borbi za titulu.

Pari Sen Žermen je prvi, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sa tri boda više od Biševčevog Liona, imenjak iz Marseja

ima bod više uz utakmicu manje.

Lion u sledećem kolu ponovo gostuje, igraće najveći lokalni derbi u Sent Etjenu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Biševac igrač utakmice, drugi put za redom

Izvor: Sportal.rs, 23.Nov.2014

Fudbaleri Olimpika iz Liona osvojili su bod na gostovanju Bastiji - 0:0. Ekipa sa "Žerlana" tako je nastavila niz utakmica bez poraza, a srpski reprezentativac Milan Biševac proglašen je za igrača utakmice i to drugu utakmicu za redom...Napadači Liona na teškom terenu nisu uspeli da postignu gol,...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.