Bobijevo laktanje, teksaška drama, Oklahoma vratila brejk!

Izvor: Sportske.net, 03.Maj.2016, 08:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bobijevo laktanje, teksaška drama, Oklahoma vratila brejk!

Sjajna utakmica u San Antoniju, gosti izašli kao pobednik. Kavsi otvorili seriju trijumfom protiv stare mušterije.

Ovo je pravi plej-of!

Oklahoma je u ludom finišu uspela da preživi 41 poen Oldridža i iščupa pobedu u Teksasu.

Posle bruke u prvom meču, tim je pokazao neverovatan karakter, napravio brejk i sa sjajnih 1:1 čeka nastavak serije pred svojim navijačima.

Šta se desilo?

Lopta je bila za Tander koji je imao poen razlike, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << a onda je Vejters koji je trebalo da je ubaci u igru laktom udario Manua Đinobilija. Sudije su propustile da sviraju faul. Oklahoma je izgubila loptu, Deni Grin je ukrao Durantu. No, Sparsi nisu pogodili trojku, Pati Mils je promašio iako je bio sam, na kraju do nje nisu stigli ni Oldridž, ni Leonard pa je pobeda pripala Oklahomi.

San Antonio je šutirao 43%, slabo u poređenju sa prvom utakmicom kada je taj procenat bio preko 60%.

Promašili su prvih 12 od 13 šuteva, na drugoj strani je Vestbruk brojao do 29, imao je 10 asistencija i 7 skokova.

Durant je dodao 28, Adams, Ibaka i Kanter su dodali po 12.

Dvorana je poludela od sreće, kada je Bobi Marjanović ušao u igru u prvom poluvremenu. Vodio je veliku bitku sa Novozelanđaninom Adamsom, razmenjivali su laktove pod košem, Srbin je za ta tri minuta imao par skokova, nije se upisao. Mirisalo je na fizički sukob srpskog diva i kršnog Novozelanđanina, noćas su na društvenim mrežama komentarisali da bi to bila najbolja NBA tuča ikada!

Nastavak sledi, u petak u Oklahomi.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.