Bobi, evo ti šansa! Nadamo se...

Izvor: Mondo, 27.Nov.2015, 10:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bobi, evo ti šansa! Nadamo se...

San Antonio putuje u Denver bez nekih standardnih igrača. Videćemo da li to znači da će Marjanović, konačno, dobiti nešto veću minutažu da pokaže šta zna.

Foto: Guliver/Getty images/Chris Covatta

San Antonio se posle prvih 15 mečeva sezone nalazi na sigurnom drugom mestu Zapadne konferencije NBA lige sa 12 pobeda i tri poraza, pa je Greg Popovič odlučio da za gostovanje u Denveru odmori neke od glavnih zvezda tima.

Na put neće morati Tim Dankan >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i Manu Đinobili, saopštio je klub, što bi moglo da znači da će doskorašnji centar Crvene zvezde Telekom, Boban Marjanović, konačno dobiti nešto veću minutažu da pokaže šta zna.

Spurs announce Tim Duncan and Manu Ginobili will stay home from Friday's game at Denver to rest.

— Jeff McDonald (@JMcDonald_SAEN) November 27, 2015

Meč koji se igra u noći između petka i subote, prvi je ove sezone koji propušta Tim Dankan, pa ćemo videti koliko Greg Popovič u ovom trenutku ima poverenja u srpskog centra.

Nema sumnje da bi duel u Denveru mogao u mnogome da odredi dalji tok sezone za Bobana Marjanovića.

MVP prvog dela Evrolige prošle sezone od dolaska u NBA odigrao je sedam mečeva, uz prosečno samo 3,1 minuta na terenu tokom kojih je beležio 2,1 poena i 1,1 skok.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.