Boba Nikić o Saviću: Takav šmeker, takav tip...

Izvor: Mondo, 21.Avg.2016, 02:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boba Nikić o Saviću: Takav šmeker, takav tip...

Legendarni centar o selektoru pod kojim je osvojio jedinu medalju koja mu je nedostajala.

Foto: Guliver/Getty images/Adam Pretty

Najuspešnija vaterpolo reprezentacija Srbije trijumfalno je u subotu stavila tačku na ciklus za pamćenje.

Šampioni sveta i Evrope osvojili su i olimpijsko zlato u Riju i tako objedinili sve titule, medalje i naslove!

Selektor Srbije Dejan Savić i ovoga puta nije želeo da skoči u bazen posle osvajanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << medalje, čime je ostao dosledan svojoj praksi da slavi na suvom, dok su svi ostali u vodi.

"To je najveći problem, mamio sam ga, ali nisam smeo da mu priđem. Čovek neće i to treba ispoštovati", rekao je posle meča Slobodan Nikić.

On je nakon toga rekao i šta misli o selektoru Saviću.

"On je mega car, on je verovao u nas i dao nam je snagu... Takav šmeker, takav tip... On je legenda kakve nema, vi ne možete da zamislite koja je to energija, koliko on nas bordi, voli, možda je i najzasliužniji za ove naše uspehe", dodao je on.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.