Boateng: Došlo je vreme da se ne napušta Bajern i odlazi u Barselonu

Izvor: Blic, 04.Mar.2015, 22:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boateng: Došlo je vreme da se ne napušta Bajern i odlazi u Barselonu

Fudbaler Bajerna iz Minhena Džerom Boateng otkrio je da je odbio ponudu Barselone na početku ove sezone.

Katalonski klub je prošlog leta želeo da pojača odbranu, a jedna od želja Barselone bila je upravo Boateng.

"Ne znam koliko je Barselona ponudila za mene, ali istina je da su želeli da me dovedu. Izuzetno laska kada klub sa Nou Kampa pokaže interesevanje za tebe. Došlo je vreme kada se ne napušta Alijanc arena i odlazi u Barselonu kako bi se osvojila Liga >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << šampiona. Igram za jedan od četiri najbolja kluba na svetu. Ne postoji bolja ekipa za nemačke fudbalere od Bajerna. Bio bih oduševljen kada bih ostao ovde još dugo. Voleo bih da završim karijeru u Minhenu i osvojim još mnogo trofeja", rekao je Boateng.

Nemački reprezentativac koji ima ugovor sa Bajernom do 2018. godine, u šampionski tim Bundeslige je došao 2011. godine iz Mančester sitija, a do sada je u dresu Bavaraca odigrao više od 150 utakmica.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.