Boaći potpisuje višegodišnji ugovor sa Zvezdom!

Izvor: B92, 16.Jun.2017, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boaći potpisuje višegodišnji ugovor sa Zvezdom!

Ričmond Boaći dogovorio je skoro sve uslove da ostane na "Marakani" i uskoro će potpisati višegodišnji ugovor, potvđeno je Tanjugu iz kluba.

Napadač iz Gane u januaru je došao u Zvezdu na 18-mesečnu pozajmicu iz Latine, ali je italijanski klub nedavno bankrotirao i Boaći je kao slobodan igrač mogao da bira novu sredinu.

Ipak, strelac 16 golova u prošloj sezoni potpisaće novu saradnju sa Crvenom zvezdom, što najbolje govori da je već otputovao na pripreme >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na Zlatibor kako bi se stavio na raspolaganje treneru Vladanu Milojeviću.

Za Boaćija je interesovanje pokazalo nekoliko klubova iz inostranstva, medju kojima i Videoton, koji sa klupe vodi doskorašnji trener Partizana Marko Nikolić, ali je odlučio da ostane u Zvezdi.

Ovaj 22-godišnji fudbaler tokom karijere igrao je za Đenoe, Sasuolo, Juventus, Elče i Atalanta, dok za reprezentaciju Gane ima tri gola na 10 nastupa.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Boaći potpisuje višegodišnji ugovor sa Zvezdom

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Jun.2017

Ričmond Boaći dogovorio je skoro sve uslove da ostane na "Marakani" i uskoro će potpisati višegodišnji ugovor, potvrđeno je Tanjugu iz kluba...Napadač iz Gane u januaru je došao u Zvezdu na 18-mjesečnu pozajmicu iz Latine, ali je italijanski klub nedavno bankrotirao i Boaći je kao slobodan...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.