Boaći je igrač Zvezde, ugovor čeka još nekoga!

Izvor: Mondo, 27.Jun.2017, 15:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boaći je igrač Zvezde, ugovor čeka još nekoga!

Napadač koji je postigao 16 golova ovog proleća u crveno-belom dresu nema više status pozajmljenog fudbalera. Zvezda ga je vezala dugoročnim ugovorom, kakav će biti stavljen i pred Aleksandra Pešića.

Foto: MN Press

Neće nigde, ostaje.

Iako se pričalo da bi napadač iz Gane Ričmond Boaći mogao da napusti Crvenu zvezdu ovog leta, desilo se nešto sasvim drugo - potpisao je novi ugovor u trajanju od tri godine.

Pisalo se da bi Boaći >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << mogao da ode u mađarski Videoton, čiji je trener nedavno postao Marko Nikolić, koji je sa Partizanom osvojio "duplu krunu", ali Boaći će i dalje nositi crveno-beli dres.

I Pešić na tri godine...

Boaćijev partner u napadu naredne sezone trebalo bi da bude Aleksandar Pešić. I njega čeka trogodišnji ugovor.

Boaći je u Zvezdu došao prošlog januara iz Latine na jednoipogodišnju pozajmicu, međutim, pošto je italijanski klub bankrotirao, napadač iz Gane postao je slobodan igrač.

Prošle sezone dao je ukupno 16 golova - 12 u Superligi, 4 u Kupu Srbije.

"Veoma sam zahvalan Crvenoj zvezdi i navijačima na poverenju koje sam od njih dobio tokom prethodnih meseci. Ovde mi je bilo veoma lepo i prijatno i nije bilo razloga da odem iz kluba. Želim i nadam se da ću i dalje uspevati da opravdam poverenje navijača", rekao je Boaći za sajt kluba.

Predsednik Zvezde kaže: "Ovo je najveće pojačanje".

"Ričmond je imao mogućnost da odabere drugi klub, ali se odlučio da ostane u Crvenoj zvezdi na čemu smo mu veoma zahvalni. Pokazao je da pored igračkih poseduje i velike ljudske kvalitete. On će sigurno biti velika snaga našeg tima u sledećoj sezoni, a možda i najveće pojačanje ovog leta", rekao je predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.