Blicsport: Dangubić potpisao za Zvezdu, minimum dve godine među crveno-belima

Izvor: Blic, 31.Jul.2014, 11:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blicsport: Dangubić potpisao za Zvezdu, minimum dve godine među crveno-belima

Doskorašnji košarkaš Mega Vizure Nemanja Dangubić potpisaće u toku četvrtka ugovor sa Crvenom zvezdom, saznaje Blicsport.

Dangubić će potpisati na 2+1 godinu sa crveno-belima i primaće 120 hiljada po sezoni, iako je bilo opcija da dođe u redove "večitog" rivala Partizana, ali je učešće kluba sa Malog Kalemegdana u Evroligi bio motiv više za prelazak u njihov tabor, a postojalo je interesovanje ekipa iz Evrope.

Momak sa sjajnim predispozicijama neće moći >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da učestvuje na Mundobasketu sa reprezentacijom zbog povrede, dok je 2014. godine na NBA draftu izabran kao 54. pik od strane Filadelfije, te odmah trejdovan u San Antonio.

Dangubić je rođen 1993. godine u Pančevu, a iz Hemofarma je došao u Mega Vizuru gde je važio za jednog od najtalentovanijih košarkaša, a sa selekcijom Srbije osvojio je srebro na Svetskom prvenstvu do 19 godina i na Evropskom prvenstvu do 18 godina.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Zvezda sve jača: Posle Kalinića potpisao i Dangubić (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 31.Jul.2014

Reprezentativac Srbije Nemanja Dangubić karijeru će nastaviti u Crvenoj zvezdi, potvrdio je beogradski klub. On je sa crveno-belima potpisao trogodišnji ugovor, ali sa opcijom da u slučaju dobre finansijske ponude može da napusti klub posle dve sezone. Dangubić je karijeru počeo u Hemofarmu, a...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.