Blažič napušta Zvezdu?

Izvor: Mondo, 04.Maj.2015, 14:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blažič napušta Zvezdu?

Na Kalemegdanu ne znaju za tu informaciju, ali ih ne iznenađuje interesovanje za njihove igrače.

Foto: MN Press

"Još je rano za priče o sklapanju nove ekipe, odlascima i dolascima", poručio je u ponedeljak sa Malog Kalemegdana predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović.

Za vreme konferencije za novinare, u delu domaćih medija pronela se vest da će Jaka Blažič predstojećeg leta napustiti crveno-bele i preseliti se u Tursku. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Nije navedeno ime kluba koji je zainteresovan za reprezentativca Slovenije.

Direktor Zvezde Davor Ristović rekao je s tim u vezi da crveno-beli nisu upoznati sa informacijom koja je izazvala veliku pažnju.

"Ne znamo za to i nismo upoznati o čemu je reč, ali nas ne iznenađuje interesovanje za naše igrače. Šampioni smo ABA lige, učesnici Evrolige i jasno je da igrači Zvezde jesu traženi i da će biti traženi i na kraju sezone", izjavio je Ristović.

Blažič će na leto postati slobodan igrač, s obzirom na to da je u Zvezdu stigao u junu 2013. i da je tada potpisao ugovor na dve "plus jednu" godinu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.