Blater se povukao!

Izvor: Sportske.net, 02.Jun.2015, 18:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blater se povukao!

Rekavši da organizaciju FIFA voli najviše na svetu, Sep Blater je odlučio da je napusti nakon 17 godina.

Nakon što je izabran po peti put za predsednika FIFA, Sep Blater je odlučio da se povuče sa te funkcije, na opšte iznenađenje svih ljubitelja fudbala.



"Volim FIFA organizaciju više nego bilo šta drugo, igrala je ulogu u mom životu duže od 40 godina. Želeo sam uvek da uradim samo ono najbolje, za dobrobit fudbala sam odlučio da se ponovo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kandidujem.

Ipak, moj mandat nije podržan od pojedinih članova, tako da ću organizovati kongres na kome će se odlučiti o mom zameniku. Ja neću ostati.
", stoji između ostalog u saopštenju ovog do sada prvog čoveka FIFA.

Uskoro opširnije...

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Blater napustio FIFA-u

Izvor: TV Arena Sport, 03.Jun.2015, 09:51

Nakon 17 godina na čelu FIFA, Sep Blater je odlučio da napusti organizaciju za koju je rekao da je voli najviše na svetu..."Volim FIFA organizaciju više nego bilo šta drugo, igrala je ulogu u mom životu duže od 40 godina. Želeo sam uvek da uradim samo ono najbolje, za dobrobit fudbala sam odlučio...

Nastavak na TV Arena Sport...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.