Blage kazne za Smita i Olinika?

Izvor: MVP.rs, 28.Apr.2015, 01:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blage kazne za Smita i Olinika?

Košarkaši Klivlenda i Bostona su kažnjeni za nesportske poteze napravljene tokom poslednjeg meča prve runde plej ofa.

U četvrtoj utakmici doigravanja između Klivlenda i Bostona Džej Ar Smit je namerno laktom u glavu udario Džeja Kraudera, dok je Keli Olinik (ne)namerno povredio Kevina Lava, pa je bilo za očekivati da će se po tom pitanju oglasiti i NBA liga.

Rob Torn, predsednik košarkaških operacija u NBA ligi izjavio je >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << da će Smit zbog nesportskog poteza propustiti dve naredne utakmice Kavsa.

Iako se očekivalo da bi zbog ponovoljenih ispada košarkaša Klivlenda kazna mogla biti i veća, suspenzija od dva meča znači da će Kavsi u narednoj rundi doigravanja ipak moći da računaju na usluge jednog od najboljih šutera u ekipi.

Sa druge strane, zbog situacije u kojoj je povređen Kevin Lav sa jednom utakmicom zabrane kažnjen je Keli Olinik. Pošto su Seltiksi ispali iz doigravanja, suspenzija Olinika znaći da će košarkaš Bostona propustiti prvi meč regularnog dela naredne sezone.

Da podsetimo, Klivlend je u prvoj rundi plej ofa savladao Boston sa ukupnih 4-0, a u narednoj rundi ih očekuje bolji iz duela Čikaga i Milvokija.

(foto: Youtube/screenshot)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.