Bjelica i Grifin - kvalitetno šibanje!

Izvor: Mondo, 30.Nov.2015, 01:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bjelica i Grifin - kvalitetno "šibanje"!

Reprezentativac Srbije posle kraće pauze se vratio na parket i bio bez promašaja u porazu od Klipersa.

Los Anđeles Klipersi morali su da proliju dosta znoja da bi Minesota Timbervulvsima naneli treći poraz na devetom gostovanju ove sezone - 107:99.

Za nas je ovaj meč posebno interesantan jer je Nemanja Bjelica zaigrao posle 11 dana i četiri propuštena meča zbog povrede kolena. Tokom 22 minuta provedena na parketu imao je težak zadatak, da pokuša da zaustavi >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Blejka Grifina.

Jedan od najboljih i najeksplozivnijih krilnih centara NBA lige jednom je žestoko zakucao preko reprezentativca Srbije, ali mu se "Beli" revanširao svojim zaštitnim znakom od dolaska u Minesotu - trojkama.

Nemanja Bjelica ukupno je ubacio 10 poena, šutirajući 2/2 trojke i 2/2 za dva poena, uz dva skoka i jednu asistenciju. Ovo je peti put na 13 mečeva da je stigao do dvocifrenog broja poena.

Zasluge za pobedu Klipersa pripadaju u prvom redu Grifinu (26p, 8sk, 8as), koji je bio blizu "tripl-dabl" učinka, a zapažene role imali su i Kris Pol (20p, 9as) i Džej Džej Redik (18p).

"Vukove" su, kao i obično, predvodile mlade snage: Endru Vigins dao je 21 poen, Zek Lavin 18 (7as) i Karl Entoni Tauns 17 (8sk).

Zanimljivo je da su Klipersi i Minesota pred ovu utakmicu imali isti skor 8-8.

REZULTATI:

Šarlot - Milvoki 87:82

LA Klipers - Minesota 107:99

U noći između nedelje i ponedeljka igraju još:

Bruklin - Detroit

Orlando - Boston

Toronto - Finiks

Memfis - Filadelfija

Njujork - Hjuston

LA Lejkers - Indijana

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.