Bjelica drži Srbiju, razbija Mirotića!

Izvor: Sportske.net, 05.Sep.2015, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bjelica drži Srbiju, "razbija" Mirotića!

Nemanja Bjelica je čovek koji je ponovo na visini zadatka u prvom poluvremenu utakmice sa Špancima, svakako je naš najbolji igrač.

Srbija ima dosta problema tokom ove utakmice sa Španijom, ali ima i raspoloženog Nemanju Bjelicu koji igra sjajno tokom prvog poluvremena.

Njegove igre prate i iz stručnog štaba Minesote, svakako da su oduševljeni načinom na koji je odigrao protiv Nikole Mirotića.

Evo nekih vaših tvitova.

Neko danas rece da je smesno porediti Mirotica i Bjelicu!!! Pa evo i Bjelica pokazuje da je smesno... #SRB

— Dragan Katic (@kalezv) September 5, 2015

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Ameri oduševljeni Bjelicom

Izvor: Sportske.net, 06.Sep.2015, 00:11

Evo nekih tvitova navijača Timbervulvsa nakon sjajne partije "Profesora" Bjelice...Selekcija Srbije je pobedila danas reprezentaciju Španije, a za to je najzaslužniji Nemanja Bjelica koji je odigrao sjajnu utakmicu postigavši 24 poena i uhvativši 10 lopti pod obručima...Naravno, njegovu partiju...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.