Bivši košarkaš Dejan Koturović osuđen na tri meseca zatvora u Makedoniji

Izvor: MozzartSport.com, 02.Okt.2014, 16:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši košarkaš Dejan Koturović osuđen na tri meseca zatvora u Makedoniji

Advokati nekadašnjeg šampiona sveta najavljuju žalbu

Pre nekoliko dana je objavljeno da je Dejan Koturović u pritvoru u Makedoniji zbog toga što je vozio automobil sa izmenjenim brojem šasije koji je pritom prijavljen kao ukraden u Bugarskoj, a danas je osnovni sud u Đevđeliji osudio bivšeg košarkaša na tri meseca zatvora zbog falsifikovanja dokumenata.

Šampion sveta sa Jugoslavijom u Indijanapolisu je u svoju odbranu rekao da nije znao da je >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << vozilo ukradeno i da je on žrtva u ovom slučaju. On je rekao da je kupio auto od prodavca polovnih automobila iz Beograda kome je platio 13.000 evra za Hondu i od kojeg je dobio lažna dokumenta. Koturović je dodao da je putovao kroz mnoge evropske zemlje sa istim vozilom i da je to dokaz da nije znao i da nije kriv.

Koturovićevi advokati su najavili da će se žaliti na odluku makedonskog suda.

(FOTO: MNpress)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Koturović osuđen na tri meseca zatvora

Izvor: Mondo, 02.Okt.2014

Osnovni sud u Đevđeliji osudio je bivšeg košarkaškog reprezentativca Dejana Koturovića na tri meseca zatvora zbog falsifikovanja dokumenata. Koturovićevi advokati najavili žalbu na odluku makedonskog suda...Foto: Tanjug/screenshot..Vest da je Dejan Koturović u pritvoru u Makedoniji je pre nekoliko...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.