Bivši kapiten Srbije pojačao Banjalučane

Izvor: Vesti-online.com, 31.Avg.2015, 17:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši kapiten Srbije pojačao Banjalučane

Proslavljeni bivši kapiten reprezentacije Srbije Mladen Bojinović pojačaće šampiona BiH, banjalučki Borac, javlja Glas Srpske.

Direktor kluba Vladimir Branković potvrdio je da je dogovor dsa popularnim Dugijem postignut.

- Pregovori su trajali duže vreme, Bojinović je sa nama trenirao od početka priprema. Ugovor sa Parižanima mu je istekao, slobodan je igrač, a posle dugotrajnih pregovora uspeli smo da sa njim nađemo zajednički jezik i u narednim danima >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << biće potpisana jednogodišnja saradnja - rekao je Branković.

Iskusni 38-godišnji srednji bek je deceniju igrao za Monpelje, da bi poslednje tri godine bio član bogatog pariskog PSŽ-a. Međutim, u jakoj konkurenciji nije uspeo da izbori za minutažu u redovima šampiona Francuske.

Borac je domaćin kvalifikacija 5. i 6. septembra u dvorani Borik. Rival Banjalučanima u polufinalu biće austrijski Hard, dok u drugom se sastaju norveški Elverum i holandski OCI Lajons.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.