Bivši golman Milana pod istragom zbog veza sa narko-mafijom

Izvor: Blic, 01.Avg.2014, 16:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši golman Milana pod istragom zbog veza sa narko-mafijom

Bivši golman fudbalskog kluba Milan, Sebastijano Rosi, nalazi se pod istragom policije zbog povezanosti sa jednim članom albanske narko-mafije.

Uprava policije Emilije Romanja pokrenula je istragu kojom je obuhvaćeno 18 ljudi, a za Rosija je utvrđeno da je ostvario nekoliko telefonskih kontakata sa pomenutim narko-dilerom.

Ovo nije prvi put da, sada 50-godišnji Rosi, ima problem sa zakonom: 2011. je bio uhapšen jer je u kafiću udario policajca u civilu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
Sebastijano Rosi je nastupao za Milan od 1990. do 2002. godine, sezonu kasnije se penzionisao, a kao član roso-nerih osvojio je pet titula prvaka Italije, tri Superkupa Italije, jedan Interkontinentalni kup, dva Superkupa Evrope i jednu Ligu šampiona.

Rosi i dalje skoro redovno nastupa za veteransku ekipu "Legende Milana", a za prvi tim je odigrao 240 utakmica.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Legendarni golman Milana pod istragom zbog posedovanja kokaina

Izvor: Sportal.rs, 01.Avg.2014

Bivši golman Milana Sebastijano Rosi (50) nalazi se pod istragom italijanskih državnih organa zbog posedovanja kokaina. Apeninski mediji prenose da je nekadašnji čuvar mreže "rosonera" razgovarao sa određenim albanskim dilerom, koji je uhapšen ove nedelje...Inače, ovo nije prvi put da Rosi dolazi...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.