Bivši fudbaler Juventusa trener kluba iz Serije B

Izvor: Blic, 29.Maj.2015, 23:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši fudbaler Juventusa trener kluba iz Serije B

Nekadašnji fudbaler Juventusa i reprezentativac Italije Mark Julijano novi je trener Latine.

Julijanu će ovo biti prvi samostalni posao u trenerskoj karijeri, nakon što je vodio omladince istog kluba.

On je kao igrač najdublji trag ostavio u Juventusu, sa kojim je za osam sezona osvojio četiri titule Serije A, tri Superkupa Italije, UEFA Superkup, Intertoto kup i Interkontinentalni kup.

Igrao je još, između ostalih, za Saleritanu, Bolonju, Sampdoriju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i Majorku.

Za reprezentaciju Italije je odigrao 19 utakmica i postigao jedan gol, a bio je član tima koji je zauzeo drugo mesto na šampionatu Evrope u Belgiji i Holandiji (2000).

Latina je prošlu sezonu završila na 13. mestu na tabeli Serije B.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Mark Juliano debituje u Seriji B

Izvor: B92, 30.Maj.2015, 23:33

Nekadašnji Juventusa i reprezentativac Italije Mark Juliano novi je trener Latine, saopštio je član Serije B...Julianu će posao u Latini biti prvi samostalni posao u trenerskoj karijeri, pošto je vodio omladince istog kluba...On je kao igrač najdublji trag ostavio u Juventusu, sa kojim je za osam...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.