Bitka za Mareza!

Izvor: Sportske.net, 23.Mar.2017, 12:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bitka za Mareza!

Katalonski "Sport" preneo je više nego zanimljive informacije vezane za sudbinu Alžirca iz Lestera.

Rijad Marez nije blistao ove sezone, kao ni ostatak Lestera, iako je minule proglašen za najboljeg igrača Premijer lige, a zimus je dobio i priznanje za najboljeg igrača afričkog kontinenta.

Ipak u tekućoj sezoni mu ne cvetaju ruže, doneke se popravio od odlaska Ranijerija, opet, kao i ostatak "Lisica".

Sada već kreće da se spekulije o njegovom mogućem >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << odlasku iz kluba, Lester je uspeo da ga zadrži letos, ali teško da će to ponoviti i pred narednu sezonu, kako je interesovanje za krilnog fudbalera sve veće.

Poznato je da bi Jirgen Klop da ga vidi u svojim redovima, pojedini mediji su pisali i da je Marez prva meta nemačkog stratega za naredni prelazni rok, ali bi "Redsi" sada mogli da dobiju itekako ozbiljnu konkurenciju.

Naime, prema pisanju pomenutog katalonskog lista "Sport", Rijad Marez je na meti Barselone.

Ta mogućnost je pominjana i minulog leta, a i sam fudbaler je izjavio da bi "voleo da zaigra za Barselonu".

"Sport" navodi i da je Marez u kontaktu sa ljudima iz Barse već mesecima, a veruje se da bi Lester pristao na ponudu između 35 i 40 miliona evra.

Dakle, Liverpul i Barselona će voditi veliku borbu oko potpisa sjajnog Alžirca, videćemo gde će ga sudbina odvesti ovog leta.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.