Biševac se vratio u Francusku

Izvor: Telegraf.rs, 24.Avg.2016, 23:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Biševac se vratio u Francusku

Posle polusezone koju je proveo kao igrač Lacija, Milan Biševac (32), se seli iz Rima i vraća se na dobro poznat teren - Francusku Ligu 1.

Njegov novi klub, peti iz te zemlje, je Mec.

- Moj povratak u Ligu 1 i Francusku označava i moj povratak "drugoj kući". Veoma sam srećan zbog ovog transfera - poručio je bivši reprezentativac Srbije.

Biševac je u Francuskoj već igrao za Lens, Valensijen, PSŽ i Lion.

Njegov menadžer, proslavljeni fudbaler Mateja Kežman, u toku dana objavio je da je Biševac sporazumno raskinuo saradnju sa Lacijem i tako dobio odrešene ruke da potpiše ugovor sa Mecom.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

GOTOVO! Biševac se vratio svojoj ''drugoj kući''! (foto)

Izvor: Sportske.net, 25.Avg.2016, 09:55

Transfer i zvanično potvrđen, a srpski internacionalac je oduševljen ovakvim raspletom!..Njegova epizoda u rimskom Laciju i definitivno je okončana - Milan Biševac posle samo sedam meseci napustio je ovaj italijanski klub i vraća se tamo gde je ostavio najdublji trag, u Francusku!..Kako su danas...

Nastavak na Sportske.net...

Biševac potpisao za Mec uz dobrodošlicu na ćirilici!

Izvor: MozzartSport.com, 25.Avg.2016

"Ovo je povratak u moju drugu kuću", istakao je srpski defanzivac..Bilo je mnogo klubova u opticaju, na kraju se Milan Biševac vratio u Francusku i potpisao za Mec. Klub je ozvaničio saradnju na svom sajtu, a Biševac je potpisao ugovor na dve godine..."Povratak u Ligu 1, u Francusku, u Mec je povratak...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.