Biševac: Lacio je imao velikane, ali je mali klub

Izvor: Mondo, 29.Sep.2016, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Biševac: Lacio je imao velikane, ali je mali klub

Bivši reprezentativac Srbije smatra da je pogrešio kada se preselio u Rim. Navodi da ga je iznenadila loša organizacija u bivšem klubu.

Foto: Guliver/Getty images/Pier Marco Tacca Milan BIševac (Lacio)

Iskusni srpski štoper Milan Biševac (33) preselio se iz Beograda i Crvene zvezde u Francusku 2006. i od tada praktično neprestano živi u toj zemlji.

Svoj dom u Francuskoj bivši reprezentativac napustio je samo u januaru 2016, kada je prešao u Lacio, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << iz kojeg se nakon manje od šest meseci vratio u Ligu 1 i zaigrao za Mec.

Iz sadašnje perspektive, smatra da je selidba u Rim bila greška.

"Želeo sam doživeti nešto novo nakon deset godina u Francuskoj. Neću previše detaljisati, ali ću reći da mi se uopšte nije svideo mentalitet Lacija. Oni su zaista loše organizovan klub. Proveo sam pola godine živeći u hotelu. Oni imaju slike velikih igrača koji su igrali u Laciju, koje vise na zidovima u hodniku koji vodi prema svlačionici, ali nisu veliki klub. Kada neko kaže Lacio, imate drugačiju sliku u glavi. Bio sam jako iznenađen. Stigao sam u januaru, ali već u martu sam rekao sportskom direktoru da želim otići. U mojoj glavi znao sam da je gotovo. Igrao sam nekoliko utakmica, ali mi se nije svidelo. Bila je greška što sam potpisao za Lacio", izjavio je Biševac francuskim medijima, a prenela "Anadolija".

Srpski fudbaler je počeo karijeru u BASK-u, a u domovini je igrao još za Bežaniju, Železnik i Crvenu zvezdu. U Francuskoj je nastupao za Lans, Valensijen, Pari Sen Žermen i Olimpik Lion.

U dresu "orlova" odigrao je 19 utakmica, dok je za Lacio nastupio na 15 mečeva i postigao jedan gol.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.