Bilić: Partizan je dobar, ali mi hoćemo pobedu!

Izvor: RTS, 23.Okt.2014, 00:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bilić: Partizan je dobar, ali mi hoćemo pobedu!

Trener lidera turskog šampionata Slaven Bilić ističe da dobro poznaje ekipu Partizana, da je izuzetno poštuje, ali ne krije da je njegova ekipa došla po sva tri boda u srpsku prestonicu.

Trener fudbalera Bešiktaša Slaven Bilić rekao je da njegove izabranike u 3. kolu Lige Evrope protiv Partizana očekuje težak i neizvestan meč.

"Mislim da će to biti velika utakmica. Situacija u našoj grupi je 'tesna', jer se na tabeli izdvojio samo Asteras. Imamo velika očekivanja, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << nadam se da ćemo biti u boljoj poziciji posle ove utakmice", izjavio je Bilić novinarima u Beogradu i naglasio da je cilj turskog kluba plasman u narednu rundu takmičenja.

On je ocenio da Partizan ima kvalitetan tim.

"To je klub sa dugom tradicijom, nalaze se u dobroj formi pošto su zabeležili osam pobeda u nacionalnom prvenstvu. Ipak, i mo smo prvi u turskom šampionatu i ne smemo da budemo skromni. Idemo na pobedu", poručio je hrvatski stručnjak.

Pitanje novinara da li na sutrašnjem meču mogu da se ponove incidenti kao na utakmici između reprezentacija Srbije i Albanije Bilić nije želeo da komentariše.

"Ne želim da pričam o tome. Ja nisam političar, već fudbalski trener. Nisam mirotvorac ili lice Unprofora, zanima me samo fudbal", kazao je Bilić i istakao da u duelu protiv Partizana očekuje "lepu fudbalsku predstavu".

"Očekujem dobar meč, ali i dosta neizvestan. Krajnji ishod ne znam, da znam, bio bih bogataš", kazao je trener Bešiktaša, ocenivši da je tim Partizana "kvalitetan spoj mladosti i iskustva".

"Čuo sam da im se povredio bitan igrač Vulićević, ali tu su golman Lukač, iskusni Ilić i mnogi drugi. Dok sam bio trener moskovske Lokomotive želeo sam da dovedem Volkova, Drinčić i Škuletić mi se takođe mnogo sviđaju, a Saša ilić je legenda kluba. Partizan je sklop kvaliteta, dobrog potencijala i pobedničkog mentaliteta", zaključio je Bilić.

Utakmica 3. kola C grupe Lige Evrope između Partizana i Bešiktaša igra se u Beogradu od 21.05 sati.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gospodski maniri Bilića izmamili aplauze navijača Partizana

Izvor: Blic, 23.Okt.2014

Trener Bešiktaša i bivši selektor Hrvatske Slaven Bilić pozdravljen je aplauzima sa tribina stadiona u Humskoj, iako je njegova ekipa pobedila Partizan sa 4:0 u trećem kolu C grupe Lige Evrope...Tim iz Istanbula je prilično lako došao do ubedljivog trijumfa, a Bilić je po završetku meča pokraj...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.