Bilić: Grobari su me impresionirali, samo u Beogradu i Splitu se peva posle poraza

Izvor: Blic, 23.Okt.2014, 23:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bilić: "Grobari" su me impresionirali, samo u Beogradu i Splitu se peva posle poraza

Trener Bešiktaša Slaven Bilić rekao je da ga raduje osvajanje tri boda pobedom nad Partizanom sa 4:0 u Humskoj, u trećem kolu Lige Evrope, ali da je sada oktobar, a da su konačni rezultati u maju.

"Srećni smo zbog pobede. Igrali smo veoma dobro, bili smo ozbiljni ceo meč. Rano smo dali gol, držali sve pod kontrolom. Znamo gde smo došli, kakav nas je tim čekao, ali smo bili jako dobri, iako je ovo bilo teško gostovanje. Atmosfera na tribinama je bila odlična, prava sportska, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << zahvalio bih se navijačima oba tima zbog toga", rekao je Bilić.

Navijači Partizana ispratili su Bilića aplauzima.

"Ovo na kraju sam samo dva puta video. U Splitu i ovde se peva i kad se izgubi. Impresivno od strane 'grobara'", istakao je Bilić.

Mnogi su primetili da je hrvatski stručnjak na poluvremenu razmenio nekoliko reči sa Andrijom Živkovićem.

"Nije Partizan mlad tim, to je spoj mladosti i iskustva. Ali ovi klinci koji su mladi, oni su baš mladi. Razgovarao sam sa pojedinim, bisam hteo da ih motivišem da se ne lažemo. Rekao sam im da dignu glavu, da smo mi bili dobri, ali da će možda već za 15 dana biti sve drugačije. Nisam promenio mišljenje, Partizan je odličan tim. Mi smo zaista igrali odlično, mnogi timovi bi na ovom meču izgledali protiv nas kao što je Partizan izgledao", poručio je Bilić.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.