Bez predaha, Novak nastavlja pohod u Indijan Velsu

Izvor: RTS, 17.Mar.2016, 05:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez predaha, Novak nastavlja pohod u Indijan Velsu

Novak Đoković u meču osmine finala Mastersa u Indijan Velsu igra protiv Španca Felisijana Lopeza. Meč neće početi pre dva sata po ponoći, uz direktan prenos na našem Drugom programu.

Novak nije imao mnogo vremena za odmor nakon duela sa Kolšrajberom, koji je rešio u svoju korist u dva seta posle 100 minuta igre, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << negdo oko 5.00 jutros po našem vremenu. Sledi mu novi duel protiv Španca, koji je imao sedam sati više za odmor.
U borbi za četvrtfinale protiv Španca, kao i u svaki drugi meč, naš as ulazi kao apsolutni favorit. Naravno, to će morati da dokaže na terenu, a takođe, moraće da potroši što manje snage i što je moguće kraće ostane na terenu jer već narednog dana sledi novi meč.
Novak Đoković i Felisijano Lopez do sada su odigrali osam mečeva, naš as je pobedio u sedam duela. Jedini poraz bio je ove godine u četvrtfinalu turnira u Dubaiju, kada je Novak zbog infekcije oka morao da preda meč posle prvog seta.
Susret Đoković – Lopez počinje oko jedan sat posle ponoći, uz direktan prenos na našem Drugom programu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novak ekspresno do četvrtfinala

Izvor: RTS, 17.Mar.2016

Đoković – Lopez 2:0 (6:3, 6:3). Novak Đoković nastavlja pohod u Indijan Velsu. Najbolji teniser sveta u osmini finala u dva seta savladao Španca Felisijana Lopeza. . Novak Đoković palsirao se u četvrtfinale Indijan...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.