Betis u nadoknadi pobedio Osasunu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Okt.2016, 23:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Betis u nadoknadi pobedio Osasunu

Fudbaleri Betisa pobedili su večeras u gostima Osasunu sa 2:1 u prvoj utakmici devetog kola španske Primere i tako prekinuli seriju poraza.

Betis je poveo u 19. minutu golom Hoakina, a izjednačio je Roberto Tores u 48. Delovalo je da će se utakmica završiti nerešeno, ali je Emanuel Rivijere u 86. minutu dobio direktan crveni karton zbog grubog starta, da bi Felipe Gutijeres u 91. minutu doneo gostima pobedu golom iz slobodnog udarca sa više od 30 metara.

Betisu je ovo bila treća pobeda u sezoni i sada ima 11 bodova na devetom mestu. Osasuna je ostala pretposlednja na tabeli sa šest bodova.

Ostale utakmice devetog kola igraju se za vikend.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.