Beograd obeležio najbrži dan na planeti

Izvor: Blic, 30.Avg.2015, 22:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd obeležio najbrži dan na planeti

Najbrži dan na planeti, „World Fastest Day“, obeležava se 30. avgusta širom sveta. Mnoge svetske metropole su za ovaj dan priredile različite manifestacije sportskog karaktera.

Beograd se pridružio ovoj globalnoj akciji i na svoj način stavio brzinu u prvi plan. Veliki broj trkača se u nedelju okupio na stadionu Crvene zvezde kako bi dali svoj doprinos „Najbržem danu“ i pretrčali svoj najbži kilometar.

Među Beograđanima koji su na ovoj simboličnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << trci dali svoj maksimum u postizanju najboljeg vremena, trčao je i poznati sportski par, odbojkašica Ivana Đerisilo i rukometaš Ognjen Kajganić.

Ivana i Ognjen iskoristili su lepo vreme kako bi se dodatno pripremili i poboljšali svoju kondiciju i izdražljivost pred veliku "We Run Belgrade" trku koja sve zainteresovane očekuje u nedelju, 6. septembra.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.