Benzema preskače duel sa Sosijedadom

Izvor: Sportske.net, 18.Avg.2016, 02:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Benzema preskače duel sa Sosijedadom

Francuski internacionalac iz redova Real Madrida Karim Benzema propustiće prvi meč španske Primere u novoj sezoni iako oporavak od povrede ide u pravom smeru.

Strateg Real Madrida Zinedin Zidan sigurno neće moći da suprotstavi najbolji tim Real Sosijedadu pošto povrede muče neke od najboljih igrača Real Madrida.

Karim Beznema već neko vreme nije u punom trenažnom procesu zbog povrede kuka pa stručni štab neće moći da ga uvrsti u kombinaciju za duel sa Sosijedadom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Francuz se lagano oporavlja od povrede a u klubu ga ne požuruju jer veruju da će najsvrsishodnije biti da se Benzema priključi prvotimskim obavezama kada u potpunosti bude bio spreman.

Podsećamo da je Real Madrid započeo sezonu osvajanjem trofeja u Superkupu Evrope ali ono pravo kreće za vikend jer "Los Blankosi" kreću u borbu za titulu u domaćem šampionatu.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.