Benteke stiže na Enfild Roud!

Izvor: Sportske.net, 05.Jul.2015, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Benteke stiže na 'Enfild Roud'!

Engleski mediji pišu da je sve gotovo i da će tokom sledeće nedelje robusni Belgijanac poptisati ugovor sa 'Redsima'.

Liverpul je aktivirao otkupnu klauzlu iz Bentekeovog ugovora sa Aston Vilom koja iznosi 32.5 miliona funti.

24-godišnji belgijski reprezentativac je ostavio odličan utisak u dresu Vile za koju postigao 49 golova na 101 utakmici od kako je doveden u Birmingem iz Genta za 7 miliona funti.

Kristijan Benteke se trenutno nalazi na odmoru, vraća >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << se tokom sledeće nedelje kada će biti predstavljen kao novo pojačanje Liverpula, sedmo po redu u ovom prelaznom roku.

Na 'Enfild' su ovog leta već stigli Džejms Milner, Dani Ings, Adam Bogdan, Džo Gomez, Roberto Firmino i Natanijel Klajn.

Dovođenje Bentekea bi trebalo da popravi utisak od prošlog leta, kada Brendan Rodžers nije pogodio ni sa jednim pojačanjem u napadu.

Od Belgijanca se ne očekuje da igra sve kao Luis Suarez, već da bude lek za loš golgeterski učinak navale iz prošle sezone.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.