Benites: Hamšik nije na prodaju

Izvor: B92, 18.Apr.2014, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Benites: Hamšik nije na prodaju

Trener Napolija Rafael Benites rekao je da taj italijanski klub ne želi ni da razmatra ponude za Mareka Hamšika.

Italijanski mediji su ranije ove nedelje pisali da bi Napoli bio spreman da proda Hamšika za adekvatnu naknadu, ali je Benitez kazao da je slovački fudbaler jedan od glavnih igrača njegog tima.

"Marek je od vitalnog značaja za klub, u to nema sumnje. Oduševljeni smo kako je igrao ove sezone. Ne razmišljamo o tržištu i sigurno nećemo razmatrati bilo kakve >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ponude za njega", rekao je Benites

Mediji su, takođe, spekulisali da je Napoli zainteresovan za fudbalera Liverpula Martina Škrtela i igrača Barselone Havijera Maskerana.

"Žao mi je, ali znate da ne mogu sada da pričam o transferima... Jedino želim da razmišljam o narednoj utakmici Meč sa Udinezeom je od presudnog značaja za nas ako želimo da sezonu završimo na trećem mestu na tabeli", rekao je Benites novinarima.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Benites: Hamšik nije na prodaju

Izvor: B92, 18.Apr.2014

Trener Napolija Rafael Benites rekao je da taj italijanski klub ne želi ni da razmatra ponude za Mareka Hamšika...Italijanski mediji su ranije ove nedelje pisali da bi Napoli bio spreman da proda Hamšika za adekvatnu naknadu, ali je Benitez kazao da je slovački fudbaler jedan od glavnih igrača njegog...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.