Beljanski: Tek na jutjubu sam shvatio da medalja nije san

Izvor: Blic, 01.Apr.2012, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beljanski: Tek na "jutjubu" sam shvatio da medalja nije san

Srpski rukometni reprezentativac Bojan Beljanski izjavio je da mu je bilo potrebno mesec dana da shvati kako osvajanje srebrne medalje na nedavnom šampionatu Evrope nije bio san.

"Bio sam nov u reprezentaciji, cilj mi je bio da se nađem među 20 igrača, polako sam dobijao šansu, ušao među 16 veličanstvenih i na kraju došao do medalje. Trebalo mi je više od mesec dana, da se odmorim i shvatim šta smo uradili, da udjem na "jutjub" i odgledam neke utakmice. Nadam se >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da ćemo atmosferu iz Beograda preneti u Alikante i izvaditi vizu za London", rekao je Beljanski.

Srbija će se na kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre za jedno od dva mesta koja vode u London boriti sa domaćinom Španijom, Poljskom i Alžirom.

"Dobili smo najtežu grupu, tu nema dileme. Prvi meč sa Špancima biće veoma bitan, bilo bi sjajno da ga dobijemo, zbog samopouzdanja, baš kao na EP protiv Poljske. Oni su odlični, igra im se vrti oko pivotmena Atletika Julena Agilagaldea. Ako njega zaustavimo, bićemo blizu dobrog rezultata", jasan je Beljanski.

Ipak, procene su da će odlučujući meč biti sa Poljacima.

"Oni će želeti da nam se osvete za poraz u Beogradu. Dobro smo ih zadužili, ali sad prvenstveno razmišljamo o Špancima". Idemo korak po korak prema cilju", zaključio je Beljanski.

Kvalifikacioni turnir u Alikanteu održava se od 6. do 8. aprila.
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Beljanski veruje u vizu za OI

Izvor: B92, 01.Apr.2012

Srpski rukometaš Bojan Beljanski izjavio je da mu je bilo potrebno mesec dana da shvati kako osvajanje srebrne medalje na nedavnom EP nije bio san..."Bio sam nov u reprezentaciji, cilj mi je bio da se nadjem medu 20 igrača, polako sam dobijao šansu, ušao među 16 veličanstvenih i na kraju došao...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.