Belgija: Mitrović pogodio za pobedu Anderlehta, Marušić isključen

Izvor: Sportal.rs, 01.Mar.2015, 21:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Belgija: Mitrović pogodio za pobedu Anderlehta, Marušić isključen

Aleksandar Mitrović je pnovo bio strelac za Anderleht. Srpski napadač je najavio trijumf svog tima nad Kortrijkom od 2:0, u 28. kolu šampionata Belgije. Već u šestom minutu, Anderleht je ostao bez Rolanda koji je dobio crveni karton. Ipak, u 40. minutu Mitrović je savladao golmana Kortrijka, a konačan rezultat postavio je Leander Dendonker u 85. minutu.

Osim Mitrovića, srpski fudbal je predstavljao i Adam Marušić. Bivši igrač Voždovca će ovaj meč ipak zapamtiti po >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << isključenju, odnosno drugom žutom kartonu, u 81. minutu.

Anderlhet je trenutno drugi, sa 51 bodom, ali i utakmicom manje od vodećeg Briža koji ima 55 poena. Mitroviću je ovo 12. gol u sezoni.

(Foto: Beta/AP Photo/Geert Vanden Wijngaert)

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.