Bejl i Vaskez vuku Real u Baskiji

Izvor: Mondo, 29.Apr.2016, 13:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bejl i Vaskez "vuku" Real u Baskiji

Madriđani će i za vikend igrati bez Kristijana Ronalda i Karima Benzeme.

Foto: AP/Jon Super

Dok je Zinedin Zidan pripremao ekipu za teško gostovanje Real Sosijedadu (četvrtak, 16.00), najbolji napadači tima trenirali su odvojeno.

Kristijano Ronaldo i Karim Benzema još se oporavljaju od prošlonedeljnih povreda i izvesno je da neće nastupiti na Anoeti, gde će Madriđani pokušati da (bar) održe korak za Barselonom i Atletikom u >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << uzbudljivoj trci za titulu.

U njihovom odsustvu, jasno je da će Geret Bejl biti ponovo veoma najvažnija ofanzivna "karika", kao i u poslednje vreme sjajni Lukas Vaskez (24), krilni napadač koji je u svojih 11 utakmica ove sezone bio garant dobrih rezultata Reala.

Foto: AP/Paul White

Sa učenikom "kraljevskog kluba" na terenu, Real je ove sezone ostvario devet pobeda i samo dva remija. Poverenje trenera posebno je opravdavao prethodnih nedelja, jer je u poslednja četiri kola postigao tri gola (po jedan Eibaru, Viljarealu i Rajo Valjekanu), uz jednu asistenciju (protiv Hetafea).

Osim Portugalca i Francuza, koji će izvesno biti spremni za revanš protiv Sitija, Zidan neće moći da računa ni na Alvara Arvelou, koji je takođe u petak radio u teretani.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.