Izvor: Sportske.net, 30.Avg.2015, 00:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bejl, Navas i Rodrigez pokrenuli Realove motore! (video)

Odlična utakmica ekipe Real Madrida, Rafa Benitez je konačno zadovoljan igrom svojih izabranika.

Ekipa Real Madrida odigrala je sjajnu utakmicu na svom terenu protiv novog prvoligaša Betisa, na kraju je slavila golovima Bejla (2), Hamesa (2) i Benzeme rezultatom 5:0.

Konačno su zaigrali "Galaktikosi" onako kako se od njih očekuje u ovoj sezoni, bili su konstantna pretnja golmanu Betisa, rezultat je mogao da bude ubedljiviji da fudbaleri Reala nisu promašili par >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << prilika.

Krenulo je golom Gereta Bejla nakon asistencije Hamesa Rodrigeza, igrača ove utakmice. Odlično se Velšanin ubacio u šesnaesterac, iskoristio dobar centaršut i skrenuo loptu u mrežu.

Ronaldo je do drugog gola Reala imao dve dobre prilike, ali u oba slučaja nije imao sreće da se ove sezone upiše u strelce, a onda na scenu stupa Hames Rodrigez.

Sjajno je izveo slobodan udarac sa desne strane, opalio je raketu ka golu gostiju, lopta je od stative ušla u gol za 2:0.

Imali su fudbaleri Betisa sjajnu priliku krajem prvog poluvremena kada je Ruben Kastro propustio kolosalnu priliku, Navas je fenomenalno intervenisao.

Tek što je počelo drugo poluvreme Real Madrid je poveo sa 3:0, a strelac je bio Karim Benzema.

Francuz je dočakao loptu koju je poslao Geret Bejl, šutirao i pogodio gol Adana za 3:0, a već tada je pitanje pobednika bilo rešeno.

Samo tri minuta kasnije novi gol u mreži Betisa, a strelac je ponovo Hames Rodrigez i to na fenomenalan način. Toni Kros je uputio loptu u šesnaesterac, Hames je makazicama postigao prelep gol za salve aplauza sa tribina.

Malo se smirila situacija, a onda penal za goste. Varan ga je skrivio, a Ruben Kastro je postao pravi tragičar gostiju koji nisu ni iz ove sitacije uspeli da postignu pogodak.

Nova sjajna intervencija Kejlora Navasa, nova njegova pobeda nad Kastrom, ostalo je 4:0.

Imao je Ronaldo par šuteva, Serhio Ramos makazice, ali promene rezultata do 88. minuta nije bilo. Onda je Bejl pokazao sav svoj kvalitet.

Šutirao je sjajno sa 25 metara, lopta je od stative ušla u gol, bio je to neodbranjiv šut za 5:0!

Golove možete pogledati OVDE.

Pored ovog meča odigrana je još jedna utakmica u kasnim večernjim satima, a Selta je golovima Nolita (2) i Fontasa sa 3:0 ekipu Raja.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.