Barsini novi dresovi sa jednom ogromnom promenom (foto)

Izvor: Sportske.net, 29.Apr.2016, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barsini novi dresovi sa jednom ogromnom promenom (foto)

Kompanija ''Najki'' i zvanično je predstavili Barsine dresove za narednu sezonu.

Kako je saopšteno iz katalonskog kluba, dresovi za narednu sezonu imaće značajnu promenu.

Naime, klub nije produžio saradnju sa komapnijom ''Katar ervejz'' i prvi put posle 10 godina neće imati sponzora na dresu.

Zanimljivo, upravo je Barselona bila jedini klub koji se ponosio time da nikada nije prodao prednju stranu dresa za ogroman novac, a prvi natpis koji je osvanuo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << bio je UNICEF 2006. godine. Međutim, to je bio drugačiji ugovor, pošto Barselona nije zaradila novac od te reklame, naprotiv, godišnje je uplaćivala dva miliona evra na račun najveće svetske humanitarne organizacije.

Ipak, dolaskom Sandra Rosela na čelo kluba 2010. godine, Barselona po prvi put pristaje na dogovor sa ''Katar fondacijom'' za 65 miliona evra po sezoni.

Sada je taj ugovor istekao, a Barselona je odlučila da prednja strana ostane kao nekada - bez sponzora.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.