Barselona se pojačava za Top 16: Stiže reprezentativac Francuske

Izvor: Sportal.rs, 19.Dec.2014, 23:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barselona se pojačava za Top 16: Stiže reprezentativac Francuske

Zbog povreda nekolicine igrača iz spoljne linije uprava Košarkaškog kluba Barselona prinuđena je da pojača igrački kadar za nastavak sezone. Španski mediji pišu da su Katalonci blizu dogovora sa proverenim bekom Edvinom Džeksonom (25, 191 cm), igračem Asvela i francuskim reprezentativcem.

Ako ne dođe do obrta, Džekson bi trebalo da se pridruži novim saigračima naredne nedelje, pošto odigra meč francuskog prvenstva protiv Limoža.

O tome kakav je Džekson kvalitet, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << najbolje svedoči podatak da je trenutno prvi strelac francuskog prvenstva sa 18,7 poena u proseku po utakmici. Bio je član reprezentacije "trikolora" koja je u Španiji osvojila bronzanu medalju.

(Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.