Barselona pronašla pojačanje u Letoniji

Izvor: Sportal.rs, 19.Dec.2014, 17:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barselona pronašla pojačanje u Letoniji

Jedan od najperspektivnjih košarkaša u njegovom uzrastu, 16-godišnji Rodions Kuruks, igrač letonske VEF Rige uskoro bi trebalo da potpiše sa španskog giganta Barselonu. Kako prenosi košarkaški portal Jurohups, pomenuti tinejdžer bi trebalo da sa evroligašem ozvaniči dugoročnu saradnju.

Kuruks je rođen je 1998. godine i visok 2,04 m.  Pažnju na sebe skrenuo je na poslednjem Evrobasketu za igrače ispod 16 godina, na kojem je prosečno beležio 13,4 poena, 5,9 skokova >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << i 1,9 asistencija po utakmici u dresu reprezentacije Letonije.

Barselona je u kontaktu sa igračem već neko vreme, a dve strane su trenutno blizu konačnog dogovora, prema kojem Katalonaci Kuruksu nude dugoročnu saradnju.

(Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.