Barselona ostavila titulu u Granadi

Izvor: B92, 12.Apr.2014, 22:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barselona ostavila titulu u Granadi

Fudbaleri Barselone praktično su se oprostili od titule u Španiji, pošto su u subotnjem meču 33. kola španske Primere poraženi od Granade.

Granada je i pored velike inicijative gostiju uspela da slavi sa 1:0, a pobedonosni gol postigao je Braimi u 16. minutu.

Ovim porazom Blaugrana je ostala na drugoj poziciji sa 78 bodova, ali će madridski Real imati prilike da je prestigne, dok Atletiko može da poveća prednost.

Domaći su ovom pobedom napravili odlučujući korak ka opstanku, sada su 15. sa 34 boda.

Uskoro opširnije...

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Barselona ostavila titulu u Granadi

Izvor: B92, 12.Apr.2014

Fudbaleri Barselone praktično su se oprostili od titule u Španiji, pošto su u subotnjem meču 33. kola španske Primere poraženi od Granade...Granada je i pored velike inicijative gostiju uspela da slavi sa 1:0, a pobedonosni gol postigao je Braimi u 16. minutu...Ovim porazom Blaugrana je ostala...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.