Barselona hvata zalet, jedva čeka januar!

Izvor: Sportske.net, 11.Sep.2015, 12:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barselona hvata zalet, jedva čeka januar!

Fudbalski klub Barselona broji sitno do zime kada će biti ukinuta zabrana registracije novih fudbalera i kada se očekuje da Katalonci dovedu još pojačanja.

Dolaskom Vidala i Turana šampion Španije će dobiti vredna pojačanja za nastavak sezone nakon zime kada ističe FIFA suspenzija.

U medijima se danas govori i o još jednom pojačanju, u defanzivnoj liniji, koje bi kompletiralo slagalicu Luisa Enrikea.

Kako javlja katalonski 'Sport', Barselona je poslala >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << svoje izaslanike u Valensiju, gde bi trebalo da otpočnu pregovori u vezi sa potencijalnim transferom odbrambenog igrača ovog kluba.

U pitanju je Škodran Mustafi, nemački reprezentativni fudbaler koji u svom ugovoru sa Valensijom ima otkupnu klauzulu vrednu 50 miliona evra.

Tehnički sekretar kluba je uveren da bi Barselona mogla da ostvari kupovinu po ceni od 20 do 30 miliona evra.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.