Barselona hoće, Verati hoće, ali PSŽ neće

Izvor: Vesti-online.com, 21.Jun.2017, 21:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barselona hoće, Verati hoće, ali PSŽ neće

Italijanski reprezentativac Marko Verati već je sve dogovorio oko uslova u ugovoru sa Barselonom pa je preostalo “samo” još da Katalonci uvere Pari Sen Žermen da im prodaju 24-godišnjeg vezistu.

Za taj aranžman spremni su da plate čak 100 miliona evra i tako obore rekord kada su u pitanju obeštećenja za nekog fudbalera, ali Parižanima novca ne nedostaje, naprotiv.

Kako bi uverili Veratija da je za njega najbolje da ostane u “gradu svetlosti” spremni su “sveci” da mu ponude godišnju platu od čak 10 miliona evra čime bi postao jedan od najplaćenijih igrača sveta, sasvim sigurno najplaženiji među svojim vršnjacima.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.