Barselona: JasikevičIjus,Pešić ili Mesina?

Izvor: N1 televizija, 26.Jun.2016, 01:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barselona: JasikevičIjus,Pešić ili Mesina?

Delovalo je da je dilema rešena i da ća Šarunas Jasikevičijus biti novi trener Barse, kojoj je Real ove kao i prošle sezone uzeo duplu krunu u ali..

Čavija Paskvala je mogla da sačuva samo titula, ali Real je slavio sa 3-1 u seriji. Tada je bilo jasno da Paskval ide, a pitanje je  bilo ko dolazi. Kada se činilo da je sve gototo i da je Jasikevičujus novi trener, situacija se malo zakomplikovala.

Naime, prvobitna ideja dolazećeg sportskog direktora Rodriga de >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << la Fuenetea, koji je na toj poziciji zamenio Đoana Kreusa, bila je da kao šefa stručnog štaba angažuje Šarunasa Jasikevičijusa, nekadašnjeg saigrača u danima kada su igrali za Barselonu. Međutim "viša instance koja izdvaja novac za košarkašku sekciju, radije bi da vidi nekog iskusnog i trofejnog trenera, pa je fokus usmeren na Svetislava Pešića i Etorea Mesinu.

E sad, problem je da li su njih dvojica raspoloženi da dođu u Barselonu.

“Barselona sa mnom nije kontaktirala. Srećan sam u Sparsima - rekao je Mesina.

Na drugoj strani, Pešić se, bar javno, ne oglašava, mada je sve izvesnije da je sve dalje od minhenskog Bajerna na čijoj klupi je sedeo skoro četiri sezone.  I dok se kao opcije, doduše daleko "neozbiljnije", pominju Sito Alonoso i Andrea Trinkijeri, javnost u Barseloni smatra da najveći posao ipak nije angažovanje trenera, već potpuna rekonstrukcija tima koji godinama nije imao nikakvu koncepciju...

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Barselona: Šaras, Pešić ili Mesina?

Izvor: N1 televizija, 26.Jun.2016

Delovalo je da je dilema rešena i da ća Šarunas Jasikevičius biti novi trener Barse, kojoj je Real ove kao i prošle sezone uzeo duplu krunu u ali...Čavija Paskvala je mogla da sačuva samo titula, ali Real je slavio sa 3-1 u seriji. Tada je bilo jasno da Paskval ide, a pitanje je  bilo ko dolazi....

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.