Barsa se dogovorila sa Kutinjom, čeka se Liverpul

Izvor: B92, 26.Jul.2017, 10:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barsa se dogovorila sa Kutinjom, čeka se Liverpul

Barselona je postigla dogovor sa Filipeom Kutinjom o dolasku na Nou Kamp, ali Liverpul još uvek nije pristao da proda igrača.

Španski radio RAC1 tvrdi da je Brazilac spreman da "ispuni svoju sudbinu" i zaigra za Blaugranu već u predstojećoj sezoni.

Liverpul je navodno odbio ponudu iz Katalonije vrednu 75 miliona evra prošle nedelje, pa se očekuje nova reakcija iz Barselone.

Barselona vidi Kutinja, koji u Engleskoj igra u napadu u formaciji 4-3-3, kao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << naslednika Andresa Inijeste u veznom redu.

Kutinjo je prošlog leta produžio ugovor sa Liverpulom do sredine 2022. godine, a na Enfildu su uvereni da njena neće omesti spekulacije o Barseloni.

Mundo Deportivo prenosi da se čelnici Barse nalaze u Engleskoj gde pokušavaju da završe transfer. Jirgen Klop bi ostao bez ključnog igrača, ali bi dobio ogromna sredstava za pojačanja koja želi.

Prethodnih dana se u Španiji spekulisalo da je Kutinjo jedan od dvojice Brazilaca koje Barsa pokušava da dovede kako bi osigurala ostanak Nejmara na Nou Kampu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.