Barsa preživela ludi Viljareal, četiri golmana igrala u okršaju Sevilje i Espanjola

Izvor: Vesti-online.com, 02.Feb.2015, 00:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barsa preživela "ludi" Viljareal, četiri golmana igrala u okršaju Sevilje i Espanjola

Fudbaleri Barselone ostvarili su tešku pobedu nad Viljarealom rezultatom 3:2, u poslednjoj nedeljnoj utakmici 20. španske Primere.

Barselona je na svom terenu uspela da trijumfuje u spektakularnoj utakmici, iako je odlični protivnik dva puta imao prednost.

Gosti su poveli u 30. minut u Čeriševa, ali je Nejmar poravnao nekoliko trenutaka pred odlazak na veliki odmor. U nastavku je viđen pravi fudbalski klasik. Vijeto je ponovo doneo prednost "žutoj podmornici". >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Rafinja je ekspresno poravnao i ubrizgao pozitivnu injekciju saigračima. Upravo to iskoristio je Lionel Mesi samo dva minuta kasnije posle sjajnog pogotka.

Fudbaleri Sevilje pobedili su na svom terenu Espanjol sa 3:2, u utakmici 21. kola španske Primere. Espanjol je poveo 15. minutu pogotkom Kristijana Stuanija iz penala, a Sevilja je do poluvremena preokrenula Dioga Figueiraša u 26. i Vitola u 35.

Gosti iz Barselone ostali su sa igračem manje u 40. minutu, pošto je golman Fransisko Kasilja igrao rukom van kaznenog prostora. To, ipak, nije olakšalo posao domaćinu.

Espanjol je izjednačio na 2:2 preko Viktora Sančesa u 77. minutu, ali oslabljen nije uspeo da zadrži rezultat, pa je Jago Aspas u 89. doneo pobedu Sevilji.

Sevilja je izbila na četvrto mesto pošto ima 42 boda, jedan više od Valensije, dok je Espanjol ostao na devetoj poziciji sa 26.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.