Barsa prebrodila Betis, dvokorak do krune

Izvor: Vesti-online.com, 30.Apr.2016, 22:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barsa prebrodila Betis, dvokorak do krune

Barselona se vratila na čelo Primere posle trijumfa u Sevilji protiv Betisa - 2:0, u 36. kolu šampionata Španije.

Prvi gol za goste delo je hrvatskog asa Ivana Rakitića, koji je u 50. minutu iskoristio kiks zeleno-belih, da bi Luis Suarez 35. golom u sezoni, u 81. minutu, doneo zlatna vredna tri boda četi Luisa Enrikea. Kod oba pogotka, asistent je bio Lionel Mesi.

Ukoliko slave u poslednja dva kola protiv Espanjola na "Nou Kampu" i Granade u gostima, Mesi i drugovi >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << će odbraniti krunu u Španiji posle izgubljene evro titule. Barsa nije briljirala, ali je iskoristila što je Betis već od 35. minuta igrao sa igračem manje. Isključen je zbog dva žuta kartona Vesterman.

Pogledajte oba gola Barse!

Real je slavio u San Sebastijanu protiv Sosiejdada 1:0, dok je Atletiko na "Vinsente Kalderonu" istim rezultatom pobedio Rajo Valjekano.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.